Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, hogy fogamzásgátló...

Baj, hogy fogamzásgátló mellett előbb jött meg? 18/l

Figyelt kérdés
Mindig kedden reggel szokott megjönni(vagy esetleg hétfőn este).Ma viszont reggel Megjött,ez gond?A 21 aktív tabletta pénteken fogyott el,akkor vettem be az utolsót.

2016. febr. 1. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem gond, változhat kis mértékben a napja.

Én nagyon sokáig szedtem és nekem fokozatosan mindig később jött meg. Először szerdán, aztán csütörtökön, végül pénteken. Mondjuk ez hosszú évek alatt alakult így. Abba is kellett hagynom, mert évek múlva már szinte meg se jött egyáltalán.

2016. febr. 1. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy gond. :)
2016. febr. 1. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem gond, a 7 napon belül bármikor jön meg, normális, most ilyen volt a ciklusod, a korábban sose gond. Nekem szépen lassan kitolódott, mindig pár órával csúszott, aztán napok lettek belőle, most elfogy kedden és szombaton jön meg.

Sok év után az is lehet hogy nem jön meg (tapasztalat), persze ekkor irány a doki :D

2016. febr. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!