Okozott valakinél a Solutio Antisudorica kellemetlen tüneteket?
Már pár éve használom a Solutio Antisudorica gyógyszertári izzadásgátlót. Nem tagadás,hogy szuper találmány, az izzadást teljesen megszüntetni szinte.
Viszont már vagy 1 éve, fura lett a fejbőröm. Édeskés, szúró szagú, akár már mosás után 1 nappal, sokszor ég is.
Voltam több bőrgyógyásznál már, mindenhol elmondták,hogy semmi bajom.
Közben kiderült az is,hogy pajzsmirigy alulműködésem van, azóta erre gyógyszert is szedek.Remétlem,hogy emiatt van a fejbőrömnek ez az érdekessége, de nem. Nem változott semmi a gyógyszeres kezelés ellenére sem.
Így gondolom nincs köze hozzá.
Olvasgattam az interneten és ebben az izzadásgátlóban sok az alumínium. Lehetséges lenne alumínium mérgezés ilyen formában?
És,ha igen, okozna ilyen tünetet a fejbőrön?
Az orvosokat végigjártam és már tanácstalan vagyok, csak találgatok mitől lehet.
Többféle sampont, kenegetős, gyógynövényes készítményt próbáltam, de semmi. Biztos,hogy nem ezzel van gond, hanem valami belül.
Elnézést a hosszú sorokért, de hátha járt már valaki így és tud tanácsot adni! smile hangulatjel
10 éve használom és tényleg, az életem megváltozott:)
heti egyszer használod vagy naponta?
szerintem nem ettől van, sőt, szinte kizártnak tartom, hogy a fejbőrödön emiatt mutatkozna elváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!