Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja késik, emiatt...

Pár napja késik, emiatt ideges vagyok, történhetett baj? Védekeztünk!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyjából fél éve élek nemi életet, és mindig nagyon görcsös vagyok hogy nehogy terhes legyek. Mindig odafigyelünk, gumival és megszakitásosan védekezünk úgy értem hogy a barátomon gumi van, és ő nem bennem megy el. (meg mindig megnézzük a gumit). Átlagosan olyan 30-31 naposak a ciklusaim, de volt már rá példda hogy 32. max 33. napon jött meg a menstruációm. Ma van 34. napja hogy nem jött meg, pedig már 1 hete érzem a feszülő mellfájdalmat ami hónap végén jelentkezik hogy "meg fog jönni", és az elmúlt napban görcsölgetett ott lent a hasam, mintha megakarna jönni, azt is hittem hogy megfog. Nagyon feszült vagyok emiatt, történhetett baj? Vagy normális hogy késhet? Az is az igazság hogy stresszes hónapom volt, most megvagyok fázva, picit legyengültem

20L

2016. febr. 1. 07:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj. Nekem is sokszor késett mikor elkezdtem szexuális életet élni, de még mostanában is. Ha ennyire aggódós vagy (ami persze érthető), keress fel egy nőgyógyászt és biztosan találtok megfelelő fogamzásgátlót. Egyébként ha van rajta óvszer nyugodtan elmehet benned. Nem leszel attól még terhes. Ha kiszakadna, még mindig ott van a 72 órás tabletta.

De most, biztos nem vagy terhes! ;)

2016. febr. 1. 07:38
 2/4 anonim válasza:

Lehet, hogy pont azert kesik, mert idegeskedsz rajta, hogy mikor jon meg.

Ne aggodj,nemhinnem hogy terhes vagy.:)

2016. febr. 1. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Túlságosan ráparázol, így gyakorlatilag 0 az esélye a terhességnek.
2016. febr. 1. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy tudod élvezni a szexet, ha ennyire be vagy tojva az egésztől. Barátommal kb 150 gumit használtunk el, mielőtt gyógyszerre váltottunk. Egyszer se húzta ki elélvezés előtt, mindig bennem ment el, és nem is ellenőriztük, mivel az azért látszik, ha lyukas, a szakadás meg érezhető. Szerintem nem normális, hogy ennyire félsz, hiszen így aztán végképp nem lehetsz terhes. Inkább csak ráparázol, és attól késik.

19L

2016. febr. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!