(Ez ink lányok kérdése) Milyen volt a menstruációtok?
Figyelt kérdés
Lányok,én a menstruációs korszakban vagyok,és nagyon félek,hogy "úristen ez milyen lesz?" meg stb.meg hogy mit használjak,tampont vagy betétet?Segítsetek!2016. jan. 30. 16:55
11/13 anonim válasza:
Betétet használj :)
Szerintem nem olyan rossz a menzesz
12/13 anonim válasza:
Tampon nem veszi el a szüzességet, max a szűzhártyát szakíthatja el, de az sportolástól is elszakadhat meg rengeteg mindentől és nem is mindenkinek van és nem biztos hogy bántja a tampon. A szüzesség egy fogalom nem kapcsolódik a hártyához ma már. Az első szexuális együttléttel veszíted el a szüzességed.
13/13 anonim válasza:
Szia.. 15/L vagyok .. Szerintem betétet válasz.. Nekem néha olyan érzésem van hogy mindha bepisilteem volna mivel ugye kifolyik onnan és az a betéten landol.. Kicsit kellemetlen szerintem. De a görcsök a legrosszabbak. Remélem te nem leszel olyan görcsölős mint én.. Minden 2.Hónapban nagyon rosszul vagyok.. Hányás, olyan hasfájás hogy alig lehet felkellni az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!