Használ valaki jessa tisztasági betétet? Melyiket?
Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 11:23
1/5 anonim válasza:
En azt a fajtat szoktam amelyiket tangába lehet :) de altalaban inkabb naturellat hasznalok :D
2/5 anonim válasza:
Én a jessa "lang" tÍpusú betétjét használom, kismama vagyok tehát a tanga most nem annyira játszik, viszont árban, minőségben abszolút meg vagyok elégedve a jessával. Ha nem azt veszem, akkor a müller drogériának is van duchess nevű sajátmárkás, akkor meg azt szoktam, ugyanaz a minőség jó áron.
3/5 anonim válasza:
Igen, a normált, a narancssárgát szoktam, meg a rózsaszínűt. Mindegyikkel meg vagyok elégedve.
4/5 anonim válasza:
Én legutóbb jessát vettem, de még nem tudtam kipróbálni, majd hónap végén, de szerintem meg leszek elégedve vele. Én is a narancssárgát vettem.
5/5 anonim válasza:
Jessa éjszakai betétjét ismerjük, használjuk is! (Piros színű) Jó ‘pamut’ bevonata van, vastag, és elég jól felszívja a nedvességet! Nekünk 10/7 skálán. Nincs szárnya, viszont jól tapad a fehérneműn így is, nem mozdul el soha, viszont nyáron melegnek tűnik a vastagsága és anyaga miatt kicsit, ha sokat ülsz, nem ajánlom, mozgásban tökéletes és nagyon kényelmes. Azonban ár és értek arányban is teljesen jó, márkásabb testvérie mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!