Solutio Antisudorica kinek szüntette meg az izzadást? Tapasztalatok? .
én nagyon nagyon izzadós vok. folyt rólam szabályszerűen a víz, még a pulcsim is átázott, és mellette rengeteg dezodort fújtam magamra. de semmit se használt. túl ideges típus vagyok. nos jött a solutio antisudorica és hát teljesen meglepődtam, ezt már csak úgy vettem hogy jó legyen 400 ft-os sz*r biztos nem használ semmit, de próbálju ki azért, nem halok bele 400 ft-ba.
és akkor jött a meglepetés. este bekentem, másnap mentem suliba, jó meleg van a terembe mindenki plóba ül én persze nagy kötött pulcsiba, és jött 6órábaa tesi, amikor öltözünk át, veszem le a pulcsim, utána a pólom és kerestem hogy hol a folt.. hát sehol, teljesen megszüntette, el se akartam hinni hogy ez megtörtént, nem izzadtam át nemhogy a pulcsim, de még a pólom se.
nos másnap már a pulcsi alá toppot vettem fel és úgy ültem az órákon, magabiztosan, felszabadultan és persze izzadságmentesen, nagyon jó érzés volt, napi egyszer este fürdés után bekenem magam vele és kész, semmi izzadás.. nos én csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem remek tapasztalatom van belőle
(hozzátezem tenyérizzadásra már nem annyira használ, ilyen nedves marad de jobb mintha abból is folyna a víz)
köszi a választ:)
holnap meg is veszem akkor,kiprobálom..
mondjuk én is izzadós vagyok ugy ahogy,szinte csak fekete fehér felsöket hordok :(..remélem segíteni fog :)
Én is nagyon izzadtam, én is csak fekete és fehér pólókat hordtam, pedig imádtam már akkor is a vidám színeket, csak nem mertem felvenni, mert tenyérnyi foltok lettek volna rajta (illetve voltak is, ha néha megkockáztattam).
Kipróbáltam minden vackot, már ilyen 5000 Ft-os márkás izékkel kentem magam, amitől ugyanúgy izzadtam, csak még mellé az "belekötött" a pólóimba, dobhattam ki őket.
Annyira zavart a dolog, hogy már szinte naponta bőgtem miatta. Utáltam, hogy fekete pulcsiban aszalódok (ugyanis a pulcsijaim is átáztak), miközben a többiek színes pólókban vannak.
Aztán egyik nap anyukám hazaállított a s. a.-val, megjegyzem, az árát megtudva én sem fűztem hozzá túl sok reményt. Hazaérve az volt mindig az első dolgom, hogy ledobtam a pólóm, és vettem fel egy szárazat. Másnap amikor vetettem le a pólót, észrevettem, hogy a szokásos tenyérnyi foltnak csak a fele van meg, és az ezt követő napokban teljesen foltmentes lettem (kb. 1 hét alatt). :)
Azóta már nem is mindig használom, csak kúraszerűen. Ha eszembe jut, hogy húú, én izzadós fajta vagyok, akkor sikerül foltot produkálnom, de ilyenkor 1-2 hétig kenem magam, és megint minden oké. :)
Látnád, hogy milyen színű pólókat/ingeket hordok mostanában... :D
Patikában tudod beszerezni, ott keverik, ilyen sötét gyógyszertári üvegben van. Mondod, hogy izzadásra szeretnél ecsetelőt, és tudni fogják, hogy ezt keresed. Nincs mit leírni a használatról, este bekeni magát vele fürdés után a párod, és ennyi. Ha megszűnik az izzadás, megpróbálhatja elhagyni a használatát, majd érzi, hogy megteheti-e.
Én reggel használok még mellette dezodort, de csak azért, mert ez teljesen illatmentes.
Ja, és arra nagyon vigyázzon a párod, hogy teljesen száraz legyen a bőre, amikor bekeni vele magát, mert könnyen kimarja a bőrt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!