Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tanácsokra lenne szükségem,...

Tanácsokra lenne szükségem, nagyon megijedtem. Mitől szúr azóta a petefészkemnél?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok.

A hétvégén anyukám új párjánál ünnepeltünk, és mivel nem volt külön szoba velük aludtunk, szóval egyikünk sem gondolt arra, hogy alkalmunk lehet esetleg szeretkezni...

De, egy kis időre ők kimentek, azthitték mi még alszunk. És, hát elkapott a hév, és megtörtént, szóval megszakítással csináltuk. Én bíztam/bízok benne, mivel a mensim utáni második napon volt ez, nem lett baj. De másnap éjjel, azaz a tegnap megébredtem, mert nagyon elkezdett szúrni ott a méhem vagy petefészkem körül, egészen szúrós fájdalom volt. Aztán ittam egy kis vizet és elmúlt.

Az előbb pedig megint elkezdett enyhén szúrni ugyanott.

Régebb is volt szúrós érzésem, de az inkább a köldököm körül volt, most kicsit alatta.

Nagyon megijedtem, mivel azt olvastam, hogy ilyen tünet lehet a beágyazódáskor is ...

Mennyi a valószínűsége annak, hogy baj lett? Mit tehetek ?:(

2016. jan. 25. 17:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Illetve voltunk azon a napon zsákozni is a hóban, szóval lehetséges, hogy felfáztam, viszont rendesen fel voltam öltözve, sígatya, alsó cicanadrág. Bár nem tudom milyen érzés,még nem voltam felfázva, vizeléskor nem fáj.
2016. jan. 25. 17:34
 2/3 anonim válasza:

elvileg peteérésed nem lehet, bár nem kizárt az sem, hogy korábban történt mint kellene.

Nekem peteéréskor van ilyen szúró érzés, most ebben a hónapban akkor is éreztem vagyis belenyilallt amikor nagyon nevettem, és nem szexeltem szóval én pl. terhes nem lehetek.

Szóval nem csak a beágyazódáskor érezheted ezt.

2016. jan. 25. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam a menstruáció 7. napján fogant.
2016. jan. 25. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!