Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér folyáa kezelése?

Fehér folyáa kezelése?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Évek óta van fehér folyásom...Néha nagyon erős és áttázik mindenem, ez álltalában a menstruációm előtt szokott lenne. De a köztes időben is mindig van. Nem annyira erős, de sajnos van, hogy kellemetlen szaga van. Nem viszket, egyéb problémám nincs vele. Nőgyógyász sem mondta, hogy lenne bármi fertőzésem... De engem nagyon zavar. Lehet valahogy kezelni? Van más is így? :(
2016. jan. 23. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A mensi előtti pár hétben az ovuláció miatt teljesen normális hogy nagyobb mennyisége a fehér folyás.

Mindenkinek van fehér folyása,ez természetes dolog,tini korban jelenik meg,a hüvely tisztulását szolgálja. színe fehét,átlátszó,amikor száradni kezd sárga lehet,mivel ez is testnedv van pici szaga.Ha meg a bugyin már jó ideje ott van a folyás természetes hogy erősebb a szaga.Nêha kevesebb,nêha több a folyás,egyênenkênt eltérhet.

Hadználj tisztasági betétet!

2016. jan. 23. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem akkor volt ilyen, miután abbahagytam a fogamzásgátló. Egy két évig lehetett, aztán elmúlt.

Amúgy magas ösztrogénszint is okozhatja ami külső/belső okokra is visszavezethető. Nem eszel sok tejterméket? Abban is sok lehet az ösztrogén.

Más probléma nincs? Rendszeres a ciklusod? Hajhullás? PCOS gyanús jelek?

Ha több problémával társul érdemes lehet laborral egy hormonszintet nézni, főleg középidő után, még menzesz előtt, hogy van-e peteérés.

2016. jan. 23. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!