Hogyan kérdezzem meg Apumat?
Figyelt kérdés
Görcsöl a hasam de nem tudom mitől! Nem menstruálok még pedig már idelye lenne mert már abban a korban vagyok. Már van fehérfolyásom és ebből arra következtetek hogy hamarosan meg fog jönni. Csak nem tudom hogy hogyan mondjam meg Apukámnak hogy vegyen nekem betétet? 14/L2016. jan. 22. 20:48
1/8 anonim válasza:
Ha apukáddal élsz, akkor meg kell vele beszélned! Ne félj, fogja tudni, hogy miről van szó.
2/8 A kérdező kommentje:
De ugye az nem baj hogy még nem menstruálok?
2016. jan. 22. 20:56
3/8 anonim válasza:
Nem baj, de lehet, hogy hamarosan fogsz. Ha van zsebpénzed, magad is besétálhatsz egy drogériába vagy akár csak egy sima élelmiszerboltba és vehetsz! Nincs benne semmi ciki. Nyugodtabb vagy, ha van otthon, hiszen bármikor szükség lehet rá.
4/8 anonim válasza:
Az nem baj, hogy még nem menstruálsz. Kérd meg apukádat, hogy vegyen neked tisztasági és rendes betétet is, mert már bármelyik pillanatban meg fog jönni. Jó ha mindég teszel be a táskádba a biztonság kedvéért betétet. Esetleg kérj tőle pénz rá és vedd meg magadnak.
5/8 anonim válasza:
Jobb lenne anyukáddal talan eloszor de ha nem megoldható akkor ha apukádnak van barátnője es joba vagy vele esetleg vele beszéld meg es kér segitseget. De akar egy sulis barátnőt is megkerhetsz hogy segítsen a megfelelő betetet kiválasztani...
6/8 anonim válasza:
16-17 éves korra legkésőbb kell hogy megjöjjön a mensid.
Nekem 11 évesen jött meg és egyedül is már vettem betétet,te meg már nagylány vagy nem kell az apukád ahhoz hogy betétet vegyél,jövőre már középiskolás leszel.
Gondolom szokott néha pénzt adni,meg jársz boltba is,hát 500/ft ból már tudsz betétet venni.
7/8 anonim válasza:
Próbálj megagadnak venni betétet.
8/8 anonim válasza:
Én simán elé álltam, és megmondtam - bár kicsit izgultam. "Apa, nagylány lettem". Megölelt, megmutatta, hol tartotta anya a betétet, ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!