Fognak még nőni a melleim? 16/L
Figyelt kérdés
Az utóbbi 3 évben egyáltalán nem nőttek a melleim.Még mindig tökéletesen jók rám azok a melltartók amiket 13 évesen vettem.A melleim 70A-75A méretűek.Őszintén a családomban senkinek sincs nagy melle,anyukámnak is kicsik voltak,csak 2 gyerek után lettek valamivel nagyobbak (legalábbis azt hiszem xd).Korán érő típus voltam és nagyon hamar megnőttek a melleim,amikor a velem egykorúaknak még nem.De már lassan mindenkinek legalább 1 mérettel nagyobbak a mellei és ettől kicsit rosszúl érzem magam.:/ Van még esély,hogy nőni fognak?2016. jan. 22. 16:27
2/4 anonim válasza:
még mindig jobb egy kicsi de formás, mint egy löttyedt. Sőt...
3/4 anonim válasza:
Nőhet még.
De ezen ne aggódj. Nekem (és még nagyon sok férfinek) sokkal jobban tetszenek a formás kis cicik, mint az ormótlan csöcsök.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :*
Mindenkinek ment a zöld kezecske :))
2016. jan. 23. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!