Hogy szóljak erről a barátnőmnek?
Az a "gond", hogy 16 éves kora ellenére sehol sem borotválkozik... Óriási hosszú fekete szőrös a hónalja, a bugyijából meg kilógnak a szőrszálak tesi előtt az öltözésnél :S
Nem szeretném, hogy még többet nevetség tárgya legyen, így is beszédtéma volt kb 2 hónapig az osztályban...
Hogy mondjam meg neki, hogy igazán szőrteleníthetne?:S
15/L
Oké, akkor ott lent ne borotválja magát, csak vágja kisebbre vagy ilyesmi, hogy ne 5 centis szőrszálak lógjanak ki...
Amúgy én se divatból borotválom magam ott lent.. Undorító, amikor a vér beleragad a szőrbe, meg ilyesmi.. Fuj
Na de hogy a hónalját nem.. :S Ez nem divat kérdés.. :S
Amúgy hülyeség, hopgy fertőzést okoz az intim szőrtelenítés. Szerintem sokkal kevésbé higiénikus, ha a szőrbe beleragad minden. Jó esetben a lányok többsége minden nap frissen mosott pamut bugyit vesz fel, az átveszi azt a védő funkciót, ami eredetileg a szőrnek van (tehát, hogy alulról ne menjenek be a bacik)...
Én megkérdeztem a nőgyógyászt egyszer erről, és ő azt mondta, hogy szerinte is higiénikusabb, ha borotválom, szóval erről ennyit.
Vannak olyan kultúrák, ahol majdhogynem kötelező a szőrtelenítés higiéniai okokból...
Lehet, hogy a barátnőd valahol fél a nőiességtől, nem fogadja el a testét, fél csinosnak és vonzónak lenni. Az is lehet, hogy otthon mindenki kicsit elhanyagolja a külsejét.
Nagyon nehéz téma, meg kéne tudni, hogy miért NEM szőrtelenít egyáltalán??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!