Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy szóljak erről a barátnőmnek?

Hogy szóljak erről a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Az a "gond", hogy 16 éves kora ellenére sehol sem borotválkozik... Óriási hosszú fekete szőrös a hónalja, a bugyijából meg kilógnak a szőrszálak tesi előtt az öltözésnél :S

Nem szeretném, hogy még többet nevetség tárgya legyen, így is beszédtéma volt kb 2 hónapig az osztályban...

Hogy mondjam meg neki, hogy igazán szőrteleníthetne?:S

15/L

2010. márc. 27. 21:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Oké, akkor ott lent ne borotválja magát, csak vágja kisebbre vagy ilyesmi, hogy ne 5 centis szőrszálak lógjanak ki...

Amúgy én se divatból borotválom magam ott lent.. Undorító, amikor a vér beleragad a szőrbe, meg ilyesmi.. Fuj

Na de hogy a hónalját nem.. :S Ez nem divat kérdés.. :S

2010. márc. 27. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Simán mondd meg neki, hogy ilyenkor már illik... Esetleg adj neki tippeket is, vagy egy csajos hétvégén beszéljétek meg, mondjuk hívd meg, hogy aludjon nálatok, vagy ilyesmi. Nem hiszem, hogy megsértődne, mi mindig megbeszéltük az ilyesmiket a barátnőimmel...
2010. márc. 27. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy hülyeség, hopgy fertőzést okoz az intim szőrtelenítés. Szerintem sokkal kevésbé higiénikus, ha a szőrbe beleragad minden. Jó esetben a lányok többsége minden nap frissen mosott pamut bugyit vesz fel, az átveszi azt a védő funkciót, ami eredetileg a szőrnek van (tehát, hogy alulról ne menjenek be a bacik)...

Én megkérdeztem a nőgyógyászt egyszer erről, és ő azt mondta, hogy szerinte is higiénikusabb, ha borotválom, szóval erről ennyit.

2010. márc. 27. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyan kultúrák, ahol majdhogynem kötelező a szőrtelenítés higiéniai okokból...

Lehet, hogy a barátnőd valahol fél a nőiességtől, nem fogadja el a testét, fél csinosnak és vonzónak lenni. Az is lehet, hogy otthon mindenki kicsit elhanyagolja a külsejét.

Nagyon nehéz téma, meg kéne tudni, hogy miért NEM szőrtelenít egyáltalán??

2010. ápr. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!