Mit lehet tenni, ha nagyon vékony bőröm van? Milyen következményei lehetnek?
Több kérdésem is lenne, remélem tud rájuk valaki válaszolni. Nekem nagyon vékony és világos bőröm van, több helyen átlátszanak az ereim, a mellemnél is sajnos. :(
1. Akinek vékony a bőre, könnyebben megereszkedik majd a melle?
2. Most még nincs nagy mellem, kb akkora, hogy a 75As melltartó talán jó lenne, de sokszor még annál is sokkal kisebb, ez normális? Szinte naponta változik a mérete, formája. Néha feszes, gömbölyű, nagyobb, máskor összemegy, lelóg. :( Ez megakadályozható sporttal vagy valami krémmel vagy ha kifejlődik teljesen a mellem, akkor megszűnik?
3. Ha nagyobb lesz a mellem, egyrészt ha kifejlődik rendesen, vagy mondjuk terhes leszek majd és még nagyobb lesz, akkor ezek a már most látszódó erek milyenek lesznek? Ugye nem fognak kidudorodni? :( Lehet ez ellen tenni valamit?
És úgy egyáltalán, a vékony bőr ellen tehetetlen vagyok? Most elég vékony vagyok, ha kicsit híznék, hogy ne legyek ilyen csontos, még rosszabb lenne az egész, még jobban látszanának az erek?
Aki hasonló cipőben jár, elmesélné a tapasztalatait? Köszi szépen.
16 L
1. Nem. Az a kötőszövetek erősségétől függ, nem a felső hámréteg vastagságától.
2. Ahogy haladsz a ciklusodban, úgy változik folyamatosan a hormonszinted (ösztrogén, progeszteron...), s ez hatással van a melled "állagára". Nincs összefüggésben a bőröd vékonyságával.
3. Nem hinném. Nekem is nagyon vékony a bőröm és hófehér, így átütnek az erek, de nem dudorodott ki soha. Terhesség alatt ugyan jobban átlátszottak az erek, de leginkább a megnövekedett vérmennyiség és az "aktívabb" keringés miatt.
Nem tehetsz. Nem hinném hogy jobban látszanának. Sima hízástól nem látszanak jobban nekem se.
És még véletlenül se szolizz rá, ha esetleg eszedbe jutna! Barnább bőrön ugyan kevésbé látszik, de a vékony bőr általában érzékenyebb, egyébként pedig egyáltalán nem csúnya az, csak te látod most így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!