Első sorban fiatal lányok válaszát várom! Problémám van a menstruációmmal hetek óta görcsölök fáj a derekam és a hasam. Előfordul pecsétlő vérzés is. Ezért szeretnék elmenni Egerben Miko Gabriella doktor nőhöz.
Szeretném tudni, kinek hogy zajlott az első ilyen vizsgálata mert nagyon félek. Esetleg aki ismeri véleményt is írhat. Köszönöm előre is :)
Először is hogyha még nem voltál fiúval, akkor számíts arra, hogy a végbeledbe fog felnyúlni a doktornő. Nem kell megijedni, ki lehet bírni. Továbbá nekem rögtön méhnyakrák szűrést is csináltak és meg UH-ták az alhasam. Én 16 évesen voltam először, azért mert nem állt be rendesen a menstruációm, amire fogamzásgátlót írtak fel.Ha véletlen akarnak felírni Neked, ne engedd, mert több kárt csinál, mint jót. (És főleg ne fiatalon!) Ha van még kérdésed, írj nyugodtan ha tudok válaszolok!
2016. jan. 19. 09:45
2/16 anonim válasza:
Én még csak 16 éves vagyok de sajnos már háromszor is jártam ilyen vizsgálaton.(először 14 évesen) Figyelj nem mondom hogy életed legkellemesebb pillanata lesz de egyáltalán nem vészes . Lefekszel összeszorítod a fogad, becsukod a szemed és túlesel rajta . Nem tudom ,hogy ultrahangot csinálnak e . Nekem már volt hasi (az semmi különös nem érzel semmit) És végbél. Na nem hazudok nekem az nagyon fájt , de túlélhető módon úgyhogy attól se kell félni. Ne izgulj ha felnősz évente kell majd járnod . Sok sikert!
2016. jan. 19. 09:52
3/16 A kérdező kommentje:
Most hogy itt a tél nem hordok szoknyát, de ha megyek vizsgálatra akkor én is lehet abba mennék... Ilyen sztreccs szoknya is jó vagy ti hogy szoktatok?
2016. jan. 19. 11:52
4/16 A kérdező kommentje:
Meg elég kiszámíthatatlan a menstruációm és így nem tudom hogy kérjek időpontot mert egyik napról a másikra simán megjon.. Mit tegyek?
2016. jan. 19. 12:43
5/16 anonim válasza:
Kérj időpontot aztàn ha megjön mond le
2016. jan. 19. 17:52
6/16 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, hogy női orvost kerestél első alkalomra, sokkal könnyebb lesz mint egy férfi elött.
2016. jan. 20. 12:41
7/16 anonim válasza:
Túl leszel rajta és majd meglátod hogy nem is olyan szörnyű ez az egész. Pláne így hogy orvosnő elött kell meztelenkedned. Szerencse hogy nálatok van, mert nálunk csak férfi nőgyógyász van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!