Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg a menstruác...

Miért nem jött meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek, soha nem hagytam ki egy napot se. E hónapban a "gyógyszeres" napokon enyhe rózsaszínes folyásánál volt, most pedig nem jött meg. Görcsölnek néha de nem jelentkezett a szokásos vérzés.
2016. jan. 18. 23:57
 1/6 anonim válasza:
Csinalj egy terhessegi tesztet egy bararnom gyogyszer mellett esett teherbe.
2016. jan. 19. 00:22
 2/6 A kérdező kommentje:
De minden nap bevettem, soha nem felejtettem el. Már évek óta ezt szedem és nem volt gond. Antibiotikumot se szedtem közben, néha egy fájdalomcsillapító. Nem értem. Holnap reggel csinálok egy tesztet.
2016. jan. 19. 06:52
 3/6 anonim válasza:
Sajnos a fogamzásgátló szedése sem 100% biztos, úgyhogy csináld meg a terhességi tesztet. Ha nem vagy terhes, akkor lehet akár stressztől is. De ha nem stresszelsz, keresd fel az orvosod, hogy megbizonyosodjon róla nincs e valami elváltozás.
2016. jan. 19. 09:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Még ma csinálok egy tesztet este.
2016. jan. 19. 10:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy tesztet. Ami negatív.
2016. jan. 19. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Reggel is csináltam, ami szintén negatív.
2016. jan. 20. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!