Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az miért van hogy a barátnőm...

Az miért van hogy a barátnőm hüvelye mindig bedagad szex után?

Figyelt kérdés
Háromszor csináltuk csak eddig. Kezdetben nagyon nehezen fért be neki, mert jó vékony lány, nagyon szűk neki, nekem meg vastag. Lehet hogy kicsit meggyötörtem? Legutoljára nagyon keményen csináltam, nagyon erősen és nagyon gyorsan, már nyomtam felfele az ágyban és utána teljesen piros volt és fájt neki az is ha hozzáértem. Azt mondta hogy bedagadt, és ez normális, az első kettőnél is így volt. De én aggódom. Az is lehet hogy fertőzés? De én ezt kétlem mert amikor bedagadt neki másnapra már el is múlt. Mondta hogy csak pár óráig szokott tartani. Szerintetek csak azért mett még nincs hozzászokva? Ja és előttem nem csinálta még senkivel szóval csak 3x csinálta még életében, ezért gondolom hogy talán még nincs hozzászokva.

2016. jan. 18. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel védekeztek?

Egyébként meg miért csinálod durván, ha még csak épp most kezdett szexuális életet élni? Sok lánynak ilyenkor még a gyengéd szex sem kellemes, nem hogy a durva.

2016. jan. 18. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel védekeztek, óvszerrel? Mert akkor valószínűleg allergiás rá.
2016. jan. 18. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

- még nem szokott hozzá a lány lelke/teste az intenzívebb behatolásokhoz. Megoldás: csak gyengéden még és jóval több előjátékkal a szokásoshoz képest. Csak akkor hatolj be óvatosan, ha már jó síkos a hüvelye. Ne használj nyálat, mert az rövid ideig jó, aztán szárít, jobban fáj és begyullad.

- óvszer allergia. Megoldás: vannak óvszerek allergiásoknak is.

- sperma allergia. Megoldás: nőgyógyászat/bőrgyógyászat

- vaginizmus. Megoldás: szexológus, nőgyógyász, kisebb, picivel nagyobb és valamennyivel nagyobb hüvelyi tágítók napi használata

-egyéb. Ha a fentiek közül egyik sem (ennek kicsi az esélye), akkor még mindig vannak egyéb hatékony lehetőségek.

2016. jan. 18. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:

ja és még:

-lehet, nem óvszer allergia, csak nem megfelelő óvszer használata, pl. melegítős, hűsítős, lidocainos, egyéb. Ezek is okozhatnak gondokat az arra hajlamos egyéneknél. Nézd meg, milyen van nektek. Ha sima, normál, akkor rendben. A felsoroltakat nézzétek át, de az óvatosabb, előjátékkal dúsított aktust mindenképpen jó megfogadni.

2016. jan. 18. 17:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat kimaradt. Óvszer nélkül csináljuk, mert tablettát szed. Ajj akartam írni csak elfelejtettem ne haragudjatok
2016. jan. 18. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Akkor a többi választ érdemes átgondolni.
2016. jan. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!