Valaki?! SOS! 17/l
Figyelt kérdés
Pénteken volt méhszájseb fagyasztásom,es tegnap arra lettem figyelmes,hogy a nagyajkaim pirosak,de csak a hüvely bemenet környékén.A doki cikatridina hüvelykúpot írt fel(heti 2x kell alkalmaznom).Pénteken is tettem fel,meg tegnap is,hátha segít.Belülről nincs is gondom,kívülről viszont nagyon száraz a nagyjkam ott,ahol tegnap piros volt.Mára kevésbé piros,viszont száraz.A gát környékén apró pici piros pöttyök vannak,valószínűleg a betettol,inkabb nem is tettem már be semmit tegnap sem(ezer éve nem használtam betétet,és csak always volt otthon és szörnyű).Mitől pirosas,száraz a nagyajkam?#hüvely #piros #száraz #betét #méhszáj #gát #száraz bőr #nagyajak #méhszájseb fagyasztás #nőgyógyász
2016. jan. 18. 10:14
1/1 anonim válasza:
A száraz piros bőr inkább valami gombás fertőzésre utal. Viszont a piros pöttyök allergiás kiütés is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!