Canesten kombi, valaki járt már így?
Mondjuk simán lehet, hogy nem is az volt a bajod, amire a Canesten-t kitalálták.
Ilyenkor oké, hogy hétvége van, nincs orvos, vagy bármi, megveszed, használod, de ha hétköznap utána ezekre a dolgokra lettél figyelmes, akkor miért nem mentél csütörtökön orvoshoz???
Ezt itt senki nem fogja neked megmondani, hogy mitől van. Egyébként magam is használtam már ezt, de nem volt ilyen gondom tőle. Illetve annak idején még másokat is, mivel kiderült, hogy amikor fog. gátlót szedtem szülés után, az ilyen jellegű tüneteimet a fog. gátlót okozta, viszont soha egyiktől sem tapasztaltam ilyen tünetet.
Úgyhogy holnap első dolgod legyen, nem felhívni az orvost, hanem elmenni az orvoshoz! Mert bármennyire is fejlett az orvostudomány, azért telefonon, látatlanban még mindig nem tudnak diagnosztizálni!
És a legutóbbi gombás fertőzésednél is tapasztaltad dettó ugyanezeket a tüneteket? Mert nekem nem úgy tűnik.
És az irritáció, meg a hólyagok az két külön dolog. Hólyagokat pl. nemi herpesz tud okozni.
Volt már ilyen jellegű irritációm, az konkrétan annyiban nyilvánult meg, hogy borzasztóan csípet az adott dolog és kipirosodott, esetleg viszketett a terület. De hólyagok nem alakultak ki tőle. Ez más lesz.
Tehát ez ha gombás fertőzés is, akkor nem csak az!
Ezzel mindenképpen orvos és kezeltesd ki magad mindenképpen orvos által!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!