Menstruáció első napján hasmenésre mit használjak?
Na, ha neked mindig az első napján van, akkor szerencsés vagy, mert nekem bármelyik napján, váratlanul és olyankor beköltözöm a wc-re.Én széntablettát veszek be 3 db+hozzá egy nospa, mert az meg a hascsikarás ellen szükséges.Ha nem fáj a hasam, akkor nem is megy.De mostanában fedeztem fel a Smectát, ez a por nagyon jó hasmenésre, csak nem tudom, mensi esetén is lehet-e megoldás, mert ezt eddig még csak betegség alkalmával volt szerencsém kipróbálni.
Viszont amikor menzesz miatt van hasmenésem és nem kell mennem sehová, továbbá, szóval ha "megengedhetem magamnak", akkor hagyom, hogy a hasmenés gyógyszer nélkül múljon el, mivel állítólag ez hormonok miatt van és így ezzel felesleges hormonoktól is megszabadul az ember, tehát még jó is, ha nem teszünk ellene.Persze csak ha megtehetjük.Széntabletta úgy kb 1 óra múlva fejti ki a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!