Van olyan, hogy a nőgyógyász teljesen meztelenül vizsgál, vagy ez csak olyan rémisztgetés?
Figyelt kérdés
Hallottam nem egy ismerősömtől, hogy a nőgyógyászánál meztelenre kellett vetkőznie. Én évente járok vizsgálatra, de nekem egyszer se kellett meztelenre vetkőznöm. Valahogy Én nem tudom elhinni.2016. jan. 13. 17:17
1/14 anonim válasza:
Már jó néhánynál voltam, de egyik sem kérte, hogy meztelenre vetkőzzek, sőt másoktól sem hallottam ilyent.
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ezzel egyedül. Azért is csodálkoztam.
2016. jan. 13. 17:29
3/14 anonim válasza:
Nekem egyszer teljesen meztelenre kellett vetköznöm egy nögyogyasznal, mert rakszüresre mentem, amibe nem csak a mehnyakkenetet, hanem a mell megtapintasat is beleertette. Viszont sajnos nem felvaltva kerte, hogy tegyem az adott területet szabadda (mas nögyogyaszok igy szoktak), hanem azt mondta, vetközzek le teljesen meztelenre. Elöször megtapogatta a melleimet, mig elötte alltam, majd ugy meztelenül kellett felülnöm a vizsgaloszekre a nögyogyaszati kenetvetelhez. Nem volt semmi felreerthetö megnyilvanulasa, es biztos nem akart rosszat, de rettentö kellemetlenül ereztem magam. Nem is mentem hozza vissza, kerestem magamnak egy masik nögyogyaszt...
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem három nőgyógyászom volt, de egyik se kérte, hogy meztelenre vetkőzzek.
2016. jan. 13. 17:58
5/14 anonim válasza:
Mondjam azt, hogy szerencsed volt? :) En SZTK-s nögyogyasznal eletemben 3-nal voltam, magannal pedig költözesek miatt jo parnal (4-5 minimum), de csak ez az egy volt ilyen "perverz"... ;)
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem az első nyugdíjba vonult, akkor lett egy másik, majd elköltöztünk, akkor volt a harmadik.
2016. jan. 13. 18:04
7/14 anonim válasza:
Van olyan, hogy a nőgyógyász teljesen meztelenül vizsgál?
Nem lenne kicsit vicces? Biztos sokan járnának hozzá.
8/14 A kérdező kommentje:
Ha ezt úgy érted, hogy a nőgyógyász van meztelenül, akkor elnézést. De úgy értem, hogy a nő van meztelenül :)
2016. jan. 13. 19:41
9/14 anonim válasza:
Az én dokimon meg mindig norvég mintás pulcsik vannak...:D Na, de viccet félretéve: Ha alulról vizsgál, akkor onnan vetkőzöm le, ha felülről, mert a mellemet megnézi pl, akkor meg onnan. De sosem egyszerre a kettőt.:)
10/14 A kérdező kommentje:
Az enyém meg fehér köpenyt hord :D
2016. jan. 14. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!