Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló, nőgyógyászati...

Fogamzásgátló, nőgyógyászati kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék tablettát iratni, és ugye úgy van hogy a mens. első napján kell elkezdeni szedni. Na de én olyan szedésre akarok állni, hogy este 8kor szedem be. Mi van ha nekem pl egy pénteki napon este 23.00- vagy éjfélkor jön meg mint első nap? Vgay etse 10. Csinálhatom azt hogy az első szemet 2. nap este 8kor szedem be? Csak nem maradnék fenn mindig éjfélig vagy ilyesmi.

A másik hogy a vizsgálat során ugye a melltartót nem kell levenni? Csak mert egy bnőm mondta hogy ő neki lekellett hogy megnézze nincs e daganata azthiszem

18L

2016. jan. 11. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:

A tablettát 12 órán belül kell beszedni, azaz nem pontosan 8-kor a példád szerint. Ha este 10-kor jön meg, akkor még aznap beszedheted az elsöt.

A felíráshoz a melleidet is vizsgálják, ahhoz pedig le kell venni a melltartót. Viszont azt nem értem, miért nagyobb gond, mint ha alul vizsgálnak és ahhoz kell levetköznöd.

Normál esetben megvizsgál az orvos alul - ehhez alul kell levetközve lenni, utána felöltözöl és a felsörészen vetközöl le. Emellett csinálnak laborvzsgálatokat is.

2016. jan. 11. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Természetesen le kell venned majd azt is.

De - legylább is - nekem a "megujjazás" még cikibb mint a mell áttapintása.

2016. jan. 11. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!