Ciki ha valaki 14 es nem menstrualt?
Figyelt kérdés
??????????????????????????2010. márc. 26. 15:01
1/11 anonim válasza:
ugyan miért lenne ciki?! ez nem verseny.
2/11 anonim válasza:
nem de ha 16 éves korodig nem jön meg menj nőgyógyászhoz
3/11 anonim válasza:
Én sem menstruáltam, de szerintem nem ciki :)
19/F
4/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat 14 vook azért kerdeztem es meg nem jöt meg az ismerösök peddig nem hagynak békem emiatt
2010. márc. 27. 09:46
6/11 anonim válasza:
Nem ciki ,van még 2 éved rá,az ismerősőkkel ne törödj
7/11 anonim válasza:
ÓÓóóó! Dehogy baj! Utána meg az lesz a baj, hogy mindig akkor jön meg, mikor egy tuti jó buliba vagy hivatalos :D
De azért szerintem hordj magadnál mindig egészségügyi terméket, mert váratlanul is érhet a dolog.
8/11 anonim válasza:
Sztem nem ciki de idegesítő rá várni, nemrég töltöttem be a 14-et és kb 1 hónapja jött meg. amíg nincs meg addig olyan nagy dolognak gondoljuk utána meg már nem...
9/11 anonim válasza:
Jajj, de jó lenne, ha nekem még nem lenne! Nekem 13 előtt jött meg, most kb fél éve van, de már annyira unom és utálom. Rettenetes. Szerintem örülj, neki, hogy még nincs.
10/11 anonim válasza:
én tavaly januárban töltöttem be a 14-t és rá 1 hónappal megjött ! de amúgy nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!