Elég gáz, amit kérdezek, kérlek ne hurrogjatok le?
Nos próbálom röviden.
Karácsonykor , normàlis időben megjött a menzeszem. Rendes volt, semmi szokatlant nem tapasztaltam. Párommal gumival védekezünk, bár sose lehet tudni... Én már nem bízom semmiben(volt rossz tapasztalatom ez ügyben) .
Menstruációm óta nem volt szex.
Még mielőtt megjött volna karácsonykor , furcsa érzést éreztem belül. Mint kiderült felfázhattam, arra beszedtem antibiotikumot. Az a rossz érzés elmúlt, de a napokban jött helyette: furcsa menstruációhoz hasonló derék fájdalom. Napok óta puffad , feszül a hasam és ma egész este képtelen voltam aludni olyan hányingerem volt. (Mellem nem érzékeny egyáltalán)
Tehát... Ha terhes lennék a baba minimum 3hetes lenne, ha nem több...
Én hülye annak ellenére , h menstruáltam 2 héttel ezelőtt , reggel teszteltem.
A negativ csík kól kijött, de annyira ráfeszültem, hogy késöbb , mikor ránéztem a tesztee egy vékony , mintha hegyes ceruzával egy vékony csíkot húzott volna valaki, szerű cucc jelent meg, ott ahol a pozi csíknak van a helye. Nem erős, nem is széles ,de persze én látom...
Én is utálom, a ráparázós tinik kérdéseit ezügyben itt , de még mielőtt jön az anyázás, és a lecseszés , sajnos engem nagy trauma ért , két éve.
Terhes lettem és kisbabám egy hónaposan meghalt. Azóta rettegek a terhesség gondolatától és mindentől, ami evvel kapcsolatos...
Ugye képtelenség lenen, ha terhes lennék és csak a félelmem miatt vannak ezek a tüneteim?:(
Nem foglak lehurrogni, nincs rá okom. Egy nő két dologért tesz meg mindent. Hogy legyen, és NE legyen terhes.
Mindkettőt végigcsináltam. Amikor nem akartam, még a bélmozgásomra is azt hittem, már rúg a baba.
Félelmedben vannak ilyen gondolataid. Puffadás lehet ételtől, derékfájás ettől a hidegtől, hányingered meg az idegességtől, mert így reagálsz a tünetekre.
Megnyugtatásként csinálj még egy tesztet, de szerintem azt a csíkot csak Te látod.
Szia!
Én is éltem már át hasonlót, szóval teljesen megértem, illetve átérzem, amit te érzel most. De ennek ellenére én úgy gondolom, hogy nincs okod az idegeskedésre, ugyanis én kívülről, tiszta fejjel azt mondom, hogy te most ezt csak bebeszélted magadnak valószínűleg. Amikor én is hasonló cipőben jártam, én is produkáltam hasonló dolgokat és nyilván mindent a terhességre fogtam, ami persze nem is volt. :) A 3 hetes terhességet már ki kellene mutatnia a tesztnek. Nyilván hallani rémhíreket, hogy valaki csak 2 hónaposan tudta meg, hogy terhes stb... De ez NAGYON-NAGYON ritka... Én azt mondom, hogy az ördög sohasem alszik, szóval végezz el esetleg egy másik márkájú tesztet is (reggeli első pisiből), hogy megnyugodjon a lelki világod. :) De még egyszer hangsúlyozom, hogy szerintem nincsen "baj". A tényeken gondolkozz el: rendes menstruáció pipa, negatív terhességi teszt 3 hét után pipa. No para! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!