Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Képtelen vagyok a Canesten...

Képtelen vagyok a Canesten kúpot használni. Csak a krémmel kenem a hüvelyemet. Ez mennyire segít a hüvelygombán? Elmúlhat tőle?

Figyelt kérdés

Anyának szóltam múltkor hogy állandó folyásom van,viszont akkor még nem viszketett. Mostánaban nem érzem azt, hogy viszketne, csak fáj egy kicsit.

Szóval vett nekem egy Canesten Kombit és egyszerűen rettegek attól a kúptól. Tegnap végig bőgtem az északát azzal a szarral kezemben de egyszerűen nem tudtam feltenni. Tulajdonképpen még csak a közelébe tartottam de a kezem mindig visszahúztam és egyre jobban sírtam. Tudom, borzasztóan szánalmas vagyok, de én maga kúptól/tampontól rettegek, meg attól hogy valamit fel kell tolnom oda.

Olvastam olyanról is hogy tükörben nézve egyszerűbben lehet csinálni... Na ez meg a másik dolog. Engem maga a vaginám rémíszt el ettől az egésztől. Borzalmasan bizar-nak és undorítónak tartom a nemi szervemet + ha még fel is kell tolni valamit abba.

Kizárt dolog hogy megint a kezembe vegyem a kúpot.

Szóval csak magában a krém fog hatni valamit?

2016. jan. 9. 21:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!
2016. jan. 10. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Anyukáddal beszélj erről. Két lehetőséged van: Elvisz nőgyógyászhoz, aki szűz lányokhoz nem nyúlhat, vagy ő maga segít az applikátorral feltenni neked.

Vagy vihet sima háziorvoshoz is, aki talán tud rá más megoldást. Bátorság!

2016. jan. 15. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!