Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló tablettával...

Fogamzásgátló tablettával vannak gondjaim, az is baj ha szedem, de az is ha nem. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Tavaly márciusban, mentem nőgyógyászhoz, mert hetek óta vérezgettem ami nyílván valóan nem menstruációs vérzés volt, annál jóval kevesebb de mindennapos. Megvizsgált és fogamzásgátlót irt fel rá. Működött egy darabig, de aztán, tiszta pattanás lettem tőle, hajam fele kihullott, és hiába szedtem órára pontosan mégis már hamarabb megjött mint ahogy a szünetet kellet volna tartani. Gondoltam egyet és abbahagytam, mert már a hajhullás miatt a depresszió környékezett. Miután nem szedtem, minden renbejött, most viszont ismét visszatért a mindennapos vérezgetés. Mostmár van párom,így nyílván együtt lenni se tudunk, plussz én nem akarom hogy megint minden bajom legyen a gyógyszertől.

Mit tanácsoltok?

21/L

2016. jan. 6. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
másik nőgyógyászt!
2016. jan. 6. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Keress egy NORM´LAIS nögyógyászt, mert aki vérzési rendellenességre fogamzásgátlót ad, az nem ért hozzá!
2016. jan. 6. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Elmennék másik nőgyógyászhoz. Mindennapos vérzés nem természetes, valami más lehet a háttérben. Ezenkívül a fogamzásgátló káros, de ha ennyire érzékenyen reagáltál rá, nem is a neked megfelelőt kaptad.
2016. jan. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!