Tampon fenn tud maradni?

40 évig használtam, de egyszer sem ragadt fenn, szóval ettöl nem kell félned.
De ha netán egyszer elöfordulna, akkor is minden további nélkül ki lehet venni, mert magától is kifelé akarna jönni.

Ha fel tudod tenni, úgy, hogy nem fáj, és kényelmes, akkor nem korai. De csak minivel próbálkozz, ha még szűz vagy (és feltételezem).
Egyébként nálunk mikor volt az iskolában ilyen felvilágosítás, akkor mesélte a nő, hogy előfordult olyan, hogy egy kislány elfelejtette, hogy bent van már a tampon, és felnyomott mégegyet, és sebészi úton kellett kioperálni belőle a másikat, amit annyira feltolt.
De ezt elképzelni sem tudom, hogy csinálhatta. Én is már vagy 8 éve használok tampont, és soha nem történt semmi baj.

Ilyen rémmeséket rendszerint olyanok mesélnek, akik soha nem használtak tampont. Ha már benn van egy, akkor észre lehet venni, hogy nem megy be az újabb, de semmiképpen baja nem lesz töle - a sebész meg minek kellene?????
Egész életemben tanpont használtam, kb. 45 évig, de se nem szakadt el soha a madzag, se nem tagadt benn.

Én is féltem tőle egy kicsit.
Nekem egyszer már kijött belőle a madzag,hiába rángattam meg felhelyezés előtt. Lenyugtattam magam és KÖNNYEDÉN ki tudtam venni úgyhogy ne izgulj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!