Miért fáj ennyire a peteérés?
Minden félidőben megérzem,szúrkál hol a jobb hol a bal oldalam, kb fél napig szokott szúrni, aztán teljesen elmúlik. Most két napja iszonyatosan fáj a bal oldalon, éjszaka alig bírtam fordulni, reggelre lehúzódott az alhasamba. Ha le kell ülni vagy felállni, majd összecsinálom magam. Mitől lehet ez?
A második császárom óta érzem meg ennyire a peteérést, régebben elenyésző volt.
nekem is volt ilyen nemrég, egy fél évig fájt ilyenkor
volt hogy annyira, hogy mozogni is alig tudtam
voltam orvosnál, annyit mondott hogy nincs semmi probléma
amúgy nekem csak úgy jött ez az egész, pedig nem történt semmi és aztán teljesen magától el is múlt
most már csak néha kicsit érzékenyebb a hasam, de nem fáj
szóval lehet neked is elmúlik magától, de azért a biztonság kedvéért menj el nőgyógyászhoz, ő majd tud pontos információt mondani
Köszi!
Voltam nem olyan régen nődokinál, mindent rendben talált. Említettem neki hogy mostanság jobban fájdogál peteérés környékén, azt mondta hogy normális és a nők egy része érzékenyebb lesz szülés után. Na de ennyire? Most nagyon fáj...
Csak azt nem értem, mitől ment át az alhasamba a fájdalom, az oldalam már egyáltalán nem szúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!