Volt ilyen valakinek? Mitől lehet? Lehet gyerekem, vagy ez komoly?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel voltam biopszián, és kiderült, hogy a méhnyakon gyulladásom volt, amire kaptam egy injekciót. A mensztruációm viszont azóta is 5-ről 3 napra csökkent. Múltkor már úgy jött ki a 3 nap, hogy este meg jött, meg aztán plusz két nap.És utána két napig még a pecsételéshez hasonló volt. Most van, de csak pár csepp. A hasam kicsit fájt csak, de a melleim feszültek kegyetlen. Rendes mentruáció még nincs. Mondjuk pár nappal későbbre is vártam. Sosem volt pontos, de általában több, mint 21 nap volt. Most januárban kell mennem szűrésre. Azt nem értem, ha kaptam injekciót, voltam szűrésen, és ultrahangon, akkor mi lehet már megint a baj. 28 éves nő vagyok, és nem volt még gyerekem, de majd szeretnék 1-2 éven belül..2016. jan. 4. 19:57
1/5 A kérdező kommentje:
Nincs jelenleg párkapcsolatom, és szexuális kapcsolatom sem volt egy jó ideje.
2016. jan. 4. 19:58
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz nőgyógyászhoz, hogy konzultálj vele, nem kell megvárnod a szűrést.
3/5 anonim válasza:
szex nélkül nem lesz gyereked, azt tudod, ugye?
meg azt is tudod kéne, hogy már rég vissza kellett volna menni az orvosodhoz, ha ilyen drasztikus változás állt be a menzeszedben a műtét után...
4/5 A kérdező kommentje:
A gyerekem dolgot úgy értettem, hogy ez olyasmi lehet, ami gátolja a fogamzásképességet?
2016. jan. 4. 21:36
5/5 A kérdező kommentje:
A menstruációm a biopszia előtt is rendetlenkedett. Erősebben véreztem. Nem mehetek csak úgy el, mert időponthoz vagyok kötve. Ha magánrendelőbe mennék, az túl drága lenne. A túl drága nem azt jelenti, hogy megfizethetetlen, hanem, hogy jelenleg a kaja, a lakbér és egyebek végett nem engedhetem meg magamnak.
2016. jan. 4. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!