Tri-regol fogamzásgátlóról mi a tapasztalatotok?
én 8 éve szedem, semmi negatívat nemtudok róla mondani. semmi mellékhatásom nemvolt a tabletta szedésének elején sem, ciklus rögtön beállt, szinte órára pontosra, pedig előtte eléggé rendszertelen volt.
szóval nekem 10-ből 10-es.
Én is szedtem, de mára az egyik legelavultabb fogamzásgátló!!
Szinte már egy orvos sem ajánlja!Millió más van amit szedhetsz!Ne mérgezd magad ilyennel!Én a tri-regol után alig tudtam teherbe esni, sőt volt 2 elhalt terhességem is utána!A doki szerint közrejátszott hogy azt a vackot szedtem előtte évekig!
Tri-Regolt szedtem én is....én viszonylag könnyen terhes lettem utána.4. hónapra rá h letettem megfogant a pici....
Úgyhogy szerintem ez nem annak a függvénye.
Persze ha valaki 5-6-7-8-stb évig szedte szünet nélkül akkor megvan az esély a késöbbi teherbe esésnek.Mert ugye a fogi gátlóknál is kell évente egyszer 1-2 hónapos szüntete tartani(az 1 hét nincs benne mikor megjön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!