Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tul nagy a mellem de nem...

Tul nagy a mellem de nem vagyok dagadt mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok, 177cm es 56kg, vekony testalkat, de a melleim brutalisan nagyok, C-s meret. Nem akarok fogyni, mert igy se vagyok kover, soooot. Vekonyak a labaim nagyon, hasam sincs, de ezek mindenben zavarnak es avelem egyidos lanyok altalaban nem rendelkeznek ekkora cicivel. Van egy ikertesom o is vekony de 12cmel alacsonyabb nalam es cicije is alig van? Nekem mitol lehet amitol neki nem? Mit tegyek ellene?
2016. jan. 1. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
azt teheted,hogy a férfiak nagy örömére felteszel ide egy fürdőruhás képet magadról ! :) Amúgy lehet plasztikáztatni is később ha már felnőttél...
2016. jan. 1. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt most komolyan kerdezted?.... tud mennyi lány álmodik a fent említett alakodról? amíg nem okoz egészségügyi problémát addig örülj neki, hogy nagy! ha meg túl nagy, és fáj a hátasd stb, akkor tb alapon megcsinálják kicsire
2016. jan. 1. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Tenni csak annyit tudsz, hogy elfogadod.

Amúgy ismerősödnek is ki fog majd később nőni. A c-s pedig lehet, hogy most még nagynak tűnik, de felnőtt emberek között teljesen átlagos méret.

2016. jan. 1. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
VAgyis nem ismerősödnek, hanem ikertestvérednek. Bocsi :D
2016. jan. 1. 12:08
 5/7 anonim válasza:
Küldesz képet privátba megmondom a véleményem :D 14/F
2016. jan. 2. 09:30
 6/7 anonim válasza:
Egy cipőben vagyunk én is így vagyok ikertesómmal 12/L
2016. jan. 2. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Előfordul az ilyen ne akarj semmit tenni ellene inkább örülj annak hogy megáldott az ég ilyen szép idomokkal :D
2016. jan. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!