Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő alatt szívódik fel...

Mennyi idő alatt szívódik fel a hüvelykúp?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy este ajánlatos felhelyezni, hogy egész éjjel ne folyjon ki, de az esti buli miatt most szeretném felhelyezni. Van értelme most alkalmaznom, hogy egy pár órát fekszem, vagy kezdjem el holnap a 10 napos kezelést? Most váltottam ki a felírt hüvelykúpot.

2015. dec. 31. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdheted ma is, viszont nem szívódik fel, hanem feloldódik, és kisebb-nagyobb részletekben távozni fog (valószínűleg pont estére fog "kiérni az első részlet"), szóval ha biztos ma akarod kezdeni, tisztasági betétet kell majd cserélgetned az este folyamán, ha ez zavar, inkább ha végeztél a bulival és hazaérsz hajnalban, akkor kezdd el.
2015. dec. 31. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, és meddig maradjak fekve, ha most helyezném fel?
2015. dec. 31. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos volt már részem hüvelykúpban, este felhelyeztem, szinte egész másnap ürült, szóval hiába teszed most fel, estére szépen ürülget majd az egész és tök kellemetlen lesz.

Viszont ha ilyen gondod van, kérhettél volna szájon át szedhető gyógyszert is és akkor nincs ilyen gond. Hatásosabb is egyébként az ilyen kezelés, mint a helyi.

Viszont ilyen szempontból, ha nem olyan gáz tüneted van, akkor inkább amikor vége a bulinak és lefekszel aludni, akkor kezd el használni a kúpot.

2015. dec. 31. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére eddig sosem kellett alkalmaznom egyik féle gyógyszert sem, sem hüvelykúpot, sem szájon át szedhetőt (ilyen tünetre), így nem is vagyok ismert a különböző fajta kezelési módszerekben, azt váltottam ki, amit a nőgyógyász felírt. A válaszok alapján inkább holnap helyezem fel az első kúpot. Köszönöm a gyors segítséget!
2015. dec. 31. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem vészes a tünet, jobban jársz, ha inkább holnap kezded :)
2015. dec. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!