"Sebek" a mellen. Szerintetek?
hello.
néha ha minden nap rendes melltartókat veszek fel (nem sportmelltartót) utána érdekes, apróbb sebek jönnek ki a cicimen.
elég nagy mellem van. az első tünet, mintha pattanás lenne, de nem fehéredik, hanem gyulladt.majd elkezdenek apróbb piros kis erek látszani, és utána szépen lassan "leszárad".
ha utána véletlen lekaparom a "tetejét" ami olyan feketés, a vér ami kifolyik az is sötét, szinte fekete. ne haragudjatok hogy így leírtam, de ötletem sincs mi lehet.
a mellem alsó részén (ha alányúlsz a kezeddel, akkor ott ahol a tenyered lenne) szinte havonta kijön egy-kettő, mindkét mellemen.
nem tudom mi legyen vele, még nem gondoltam arra hogy baj lehet, de kellemetlen, és félek hogy a páromnak is szembetűnő lesz, hogy mindig vannak ezek a pöttyök.
hozzáteszem, ha megnyomom,rettenetesen fáj..
kérlek, ha másnak is volt, mondjon valamit mitől lehet, mert nem szeretném hogy betegség legyen amit esetleg nem vettem észre :((
igaz lehet.. nagyon köszönöm..
kicsit megijedtem már, mert kellemetlen is.
naponta váltom, bár igaz, van műszálas is..
ezek ilyenkor már evidens dolgok de mikor az ember megijed akkor a legrosszabbra is gondol..
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!