Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » "Sebek" a mellen. Szerintetek?

"Sebek" a mellen. Szerintetek?

Figyelt kérdés

hello.

néha ha minden nap rendes melltartókat veszek fel (nem sportmelltartót) utána érdekes, apróbb sebek jönnek ki a cicimen.

elég nagy mellem van. az első tünet, mintha pattanás lenne, de nem fehéredik, hanem gyulladt.majd elkezdenek apróbb piros kis erek látszani, és utána szépen lassan "leszárad".

ha utána véletlen lekaparom a "tetejét" ami olyan feketés, a vér ami kifolyik az is sötét, szinte fekete. ne haragudjatok hogy így leírtam, de ötletem sincs mi lehet.

a mellem alsó részén (ha alányúlsz a kezeddel, akkor ott ahol a tenyered lenne) szinte havonta kijön egy-kettő, mindkét mellemen.

nem tudom mi legyen vele, még nem gondoltam arra hogy baj lehet, de kellemetlen, és félek hogy a páromnak is szembetűnő lesz, hogy mindig vannak ezek a pöttyök.

hozzáteszem, ha megnyomom,rettenetesen fáj..

kérlek, ha másnak is volt, mondjon valamit mitől lehet, mert nem szeretném hogy betegség legyen amit esetleg nem vettem észre :((

2010. márc. 24. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a sportmelltartód pamutos, a rendes meg müszálas - és érzékeny vagy rá.
2010. márc. 24. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
a sima melltartód pamut vagy műszálas?mert ahogy előttem írták, én is arra tippelek, hogy arra érzékeny a bőröd. A mell bőre amúgy is vékonyabb, inkább pamutot viselj, Ha nagyon izzadsz, cseréld le, mert lehet hogy az még plusz kidörzsöli, ahogy mozogsz. Ha mégsem műszálas, akkor azért mutasd meg egy bőrgyógyásznak. Az is lehet, hogy a műszálas melltartó+az öblítőd együtt irritál...
2010. márc. 24. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:

igaz lehet.. nagyon köszönöm..

kicsit megijedtem már, mert kellemetlen is.

naponta váltom, bár igaz, van műszálas is..

ezek ilyenkor már evidens dolgok de mikor az ember megijed akkor a legrosszabbra is gondol..

köszönöm

2010. márc. 25. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!