Valkaiss kérdése:
Most csináljak még egy tesztet?
Figyelt kérdés
3 napja késik a menstruációm, ami azért fura, mert mostanában olyan szépen beállt, 3 hónapig mindig 28-án jött meg. És ideges sem voltam, kivételesen, 2 hete itthon vagyok, nyugiban.
Mindig úgy érzem, hogy na most meg fog jönni, na most na most, és eddig nem.
Csináltam tesztet, de negatív lett (tegnap csináltam). Hogy van-e okom félni, hát nem tudom, megszakításos védekezés... Csináljak még egy tesztet, vagy ha már egyszer negatív lett, akkor nem kell?
2015. dec. 30. 11:16
1/2 anonim válasza:
Megszakításos védekezés nem létezik. Az nem védekezés. Persze, hogy van okod félni. Mellesleg attól, hogy a teszt negatív lett, az még nem jelent semmit, nem feltétlenül mutatja ki a teszt, ha nagyon korán végzed el, pár nap múlva ismételd meg, és persze védekezzetek normálisan.
2/2 anonim válasza:
Az első válaszoló helyesen írta: a megszakítás nem védekezés!
Várj még a teszttel szerintem, ha pár nap múlva sem jön meg, akkor tesztelj, reggeli első vizeletből!
Ha nem akarsz több idegességet, akkor védekezzetek gumival vagy szedj fogamzásgátlót!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!