Mekkora az esélye hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A párommal 2-3 nappal peteérés elött kb., úgy voltunk együtt hogy az aktus elején kb. 10 percig gumi nelkül csináltuk és utána húztunk gumit. El nem ment bennem,szóval max.előváladék lehetett csak. A dolog elött 15 perccel elment pisilni.Így mekkora az esélye a terhességnek?2015. dec. 29. 22:10
1/10 anonim válasza:
Pont elég, hogy terhes legyél. Százalékot senki nem fog mondani neked, de ennyitől sokan estek teherbe, a gyakorin is volt egy lány, aki végül meg is szülte. 16 évesen... :/
2/10 anonim válasza:
Nem kizárható. Meg ugye van a mondás: aki nem akar gyereket, annak 1% is sok.
3/10 A kérdező kommentje:
De azt hallottam hogy az előváladékban kevés az életképes spermium, igy meg főleg hogy elötte a párom elment vizelni. Számít valamit ez a dolog?
2015. dec. 29. 22:20
4/10 anonim válasza:
Persze hogy számít. Meg az is, hogy peteérés környékén csináltátok.
5/10 A kérdező kommentje:
A ciklusom 10.napján csináltuk és 26 naposak a ciklusaim.
2015. dec. 29. 22:55
6/10 anonim válasza:
Hiába hitetgeted itt magadat, te is tudod, hogy sz@rban vagy... Aki nem akar gyereket, miért csinálja gumi nélkül? Felelőtlenség.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem hitetgetem magam. Csak véleményemet szeretnék kérni hogy igy mekkora az esély, ha nem ment el bennem.
2015. dec. 29. 23:06
8/10 A kérdező kommentje:
*véleményeket
2015. dec. 29. 23:07
9/10 anonim válasza:
Jó esély van rá, hogy terhes lettél. Mit nem lehet ezen érteni? Vegyél esemény utánit, ha még nem késő...
10/10 A kérdező kommentje:
Végül úgy tünik nem lettem terhes,megjött a megfelelő időben és a reggeli hőm is leesett.:)
2016. jan. 8. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!