Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Komoly dolog állhat a háttérben?

Komoly dolog állhat a háttérben?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet,hogy elég rendszertelen a mensim :/ már 5éve menstruálok, voltak már több mint 6hónap kimaradások,valamikor meg napra pontosan megjött.viszont most meg megint kezd rendszertelenné válni,mivel legutoljára augusztus elsején jött meg (lassan több mint 5hónapja)

Terhes nem hiszem,hogy lehetek,mivel mindig védekeztünk eddig,és már hamarabb késett,mielőtt elvesztettem volna a szűzességemet..és már 5hónapja mensi helyett vagy fehér,vagy szintelen,takonyszerű váladék jön ki belőlem,valamikor sok,valamikor kevésbé,ami nagy idegesít,mivel a bugyim emiatt mindig szarrá át van ázva és nagyon kínos :( miféle dolog lehet ez?

A nőgyógyászhoz következő hónapba megyek,viszont tőle kicsit tartok,de hát muszáj..valaki esetleg le tudná írni,hogy mire készüljek fel,és mit fog csinálni?

2015. dec. 29. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megbántani nem akartalak,így sajnálom ha megsértődtêl.De a mai fiatalokra amit írtam jellemző és nem az lesz az életünk nagy szerelme aki az első főleg ha ilyen fiatal vagy.

De nem azt írtam hogy 30 évesen sexeljen valaki először, de a 16 az nagyon korai.Nem hiszem hogy a szüleid,nagyszüleid erre büszkék lennének.

Valóban semmi közöm hozzá hogy 16 évesen ehhez felnőttnek tartod magad, de akkor is szomorúnak tartom,hogy nem tudnak picit ezzel várni.

Bocs,ha megsértettelek de ez a véleményem,nem fogom helyesnek tartani a korai sexet,ennyi.

2016. jan. 1. 22:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Persze,abban egyetertek,hogy szerintem se jo ha valaki koran kezdi,meg sajnos tudom milyenek a korombeliek. De en vallaltam a felelosseget ezirant,meg nem rogton mentem bele ebbe az egeszbe.

Meg szerintem most a 16 eves fejemmel szerintem az jobban szamit,hogy kinek is adod oda konnyen magad,mint a kor..jo persze egy 12-14 eves ne csinaljon ilyet,se egy korombeli vagy olyan,aki lelkileg meg nem is keszult fel erre.

2016. jan. 2. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Ebben igazad van,fontos ne dob oda csak úgy magad,de ezt ha lehet 16 éves korod előtt ne is tedd meg,akarmennyire is szereted,mert 14-15 éves nagyon gyerek még.Tehát ebben okos voltál,korainak tartom még mindig,de sexuál phiológus ezt a kort (16)tartja az alsó határnak olvastam róla,mert lelkileg és testileg is már picivel érettebbek mint egy 14-15 éves.

De amikor a tinikről írtam azt általánosságban írtam és nem arra gondoltam hogy otthon eltartják őket a szülők,hisz még gyerekek így persze hogy a szülei tartják el.Az sokal nagyobb baj hogy amikor dolgozni kezd a gyerek,de otthon él és már nem 18-20 éves nem akar a számlákhoz hozzájarulni,hanem elbulizza az egészet.

De te nem ilyen fiatalnak tűnsz.:-)

Arra gondoltam amikor tinikről írtam,hogy bizony egy közêpiskolásnak már sajat magát kellene ellátnia olyan módon hogy vasalja ki a ruháit,csinálja meg az iskolai szendvicsét-ez fiúkra is vonatkozik,segítsen a házimunkába,készítse el a reggeli kakaot,vagy teát,vagy azt amit suliba bevisz magával.Tehát nem a pénzre céloztam.

És annyira elkényeztettettek lettek a fiatalok egy része hogy kimarad középsuliból is és mêg akkor is szüleit kihasználva ezt szüleikkel csináltatják meg.Én erre akartam cêlozni.Nagyon sok 20-25 éves van az ismerőseim között,ők a gyerekek és bizony se pénzt nem adnak haza,se hazimunkába nem akarnak besegíteni.

Mégegyszer is bocs ha úgy érezted megsértettelek,lenéztelek,nem volt szándékos,nem akartam ezt éreztetni,elég szókimondó vagyok és néha a szavak több értelműek és rosdzul sülhetnek el.

2016. jan. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!