Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Puffedt mellbimbo, nagy...

Puffedt mellbimbo, nagy bimboudvar. Miert? Valaha elmulik?

Figyelt kérdés
14eves vagyok es kb masfel eve ilyen a mellem vagyis a bimbom. Utalom, nem tudom elfogadni es szamomra undorito. Hideg hatasara vagy ha kicsit fogsosom(?) akkor nornalis alaku lessz a bimbom akkor tetszik. Orokke ilyen marad vagy ez csak ilyen tini kori valtozas. Nem tul regota ilyen mar?
2015. dec. 29. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sajnos így marad.. nekem is ilyen és utálom. Azzal nem lenne problémám, hogy kicsi, csak lenne szép formája, nem pedig ilyen bahh..:( 16/l
2015. dec. 29. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Igy utalom es felek ilyen marad mert akkor le nem vetkozom egy fiuelott sem majd
2015. dec. 29. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyönyörü lehet, izgato. Kár, hogy nem vagyok a barátod, akkor talán megláthatnám? Gondolatban is puszi rá!!!!
2015. dec. 29. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vetkőzöl, majd ő levetkőztet. Azért ne fájjon a fejed.
2015. dec. 29. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez baj? ahány, annyi féle.
2015. dec. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!