Más is van ugy azzal hogy menstruácio alatt nem szereti ezt az egeszet utana ahogy elmult alig varja hogy megint megjojjon?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 11:13
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ez szerintem sokban függ attól, kinek mit kell elviselnie a menstruáció alatt. Kétlem, hogy akinek nagyon sok, vagy sokáig tart, avagy rosszul érzi magát közben, annyira várná a következőt. Személy szerint én utálom.
2/6 anonim válasza:
Az túlzás, hogy várnám a következőt, de kis hiányérzetem azért szokott lenni.
3/6 anonim válasza:
Ez nekem elég fura, minek várnám? Bár nekem semmi bajom nincs vele, nyilván kényelmesebb nélküle, nyugodtan eltelhetnének évek is 2 között :) Ha kicsit is fájna vagy rosszul lennék, akkor igazságtalannak tartanám.
4/6 anonim válasza:
szerintem az várja a következőt, aki nem védekezik megfelelően és fél hogy terhes :)
5/6 anonim válasza:
Én pl szeretem, mikor megvan, mert úgymond tisztul a méh, új hónap, új ciklus, plusz valamiért szeretem azt az enyhe görcsös fájdalmat is. Nem is tudom, hogy fejezzem ki, de talán az a legjobb kifejezés rá, hogy felfrissít kicsit a dolog, vagyis így érzem. Ettől függetlenül nem várom a következő menzeszt, örülök, hogy nem kell cserélgetni, meg az időt figyelni, hogy mikor kell újra menni wc-re, csak maga az érzést szeretem, amit ilyenkor érzek lelkileg.
6/6 A kérdező kommentje:
Naa utolso pont erre gondoltam en is
2015. dec. 29. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!