Mi lehet ez "odalent"?
Figyelt kérdés
most használtam életemben először tampont.az első 2-3-nál nem volt semmi baj, attól eltekintve hogy kissé nehézkes volt a felhelyezés, viszont utána arra lettem figyelmes, hogy amikor kihúztam-ez most lehet hogy iszonyat hülyén fog hangzani-a tampon "beakadt" valamibe!!! olyan kis gumószerűség volt, olyan színű, mint a kisajkak és a tamponnak a madzag felöli részén, ami a hüvelybe jutva kitágul, abba akadt be ez a valami.később sikerült kiszabadítani a tampont, de az a kis gumó (nem tudom másképpen leírni) most ott van. kérlek ne nézzetek hülyének, fogalmam sincsen, mi lehet ez. valaki tudna nekem segíteni? ebből nagyon úgy érzem hogy orvos-látogatás lesz, csak örülnék ha valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni nekem2008. szept. 15. 19:56
1/3 anonim válasza:
szia! Ne aggódj, teljesen normális. A hüvely nem sima cső, hanem kis redők, dudorok vannak rajta, ezek egyikében akadhatott el a tampon.
Ha nehézkes a kivétel, akkor nem kell annyira gyakran cserélni a tampont, nekem van olyan nap, amikor 5 óráig is simán bent van, mert még nem lesz annyira tele, hogy ki kelljen venni.
Úgy tudod megállapítani, hogy a zsinórt egy picikét meghúzod, ha erősen akad, akkor még maradnat, ha könnyen kicsúszik, akkor lehet cserélni.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszodat! ezzel most valamennyire megnyugtattál, csak azt furcsállom, hogy ez teljesen normális? mert amikor húztam volna ki a tampont, azt hittem, csak azért fájdalmas, mert nem telt meg eléggé, és sokáig húztam..addig hogy az a kis valami kijött...és most ott van, ez vissza fog húzódni, vagy mi lesz vele?
2008. szept. 15. 21:04
3/3 anonim válasza:
elmentél dokihoz?
elég régen irtad a kérdést de az első válaszolónak nincs igaza mert nem tudja mi az
nekem is ilyenem volt
elvileg vagy leszakad vagy letudják szedni
nem baj ha megnézeted énis megnézettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!