Mit csinálhatnék ezzel a fájdalommal, rosszulléttel, ami minden hónapban kínoz?
Tinikorom óta szinte minden hónapban, amikor megjön, szörnyen érzem magam. Annyira fáj a hasam egész nap, hogy a fekvésen kívül nem tudok csinálni semmit. Hányingerem van, kb. 2-3 havonta hányás is van, akkor is ha nem eszem semmit.
Ha a fájásra beveszek valamit, az általában kijön (szájon át), vagy egyáltalán nem hat. Se nospa, se algoflex-m, semmi...
Ugyanígy voltam ezzel nagyon sok évig, sőt, néha a mai napig előfordul, hogy kifekszem, annyira rosszul vagyok amikor megjön. De egyre ritkábban... Sőt, ebből az egészből már csak egy nagyon minimális maradt meg. Már eljutottam arra a szintre, hogy amikor érzem hogy rosszul vagyok, felül kerekedek rajta! Értsd ezt úgy, hogy ülve maradok, és lefoglalom az agyamat és mantrázom magamban, hogy teljesen jól érzem magam, jól vagyok, nincs semmi baj. Beképzelem magamnak, hogy jól vagyok, elképzelem a napomat, elképzelem a napi teendőimet, amit nyugodtan, jó közérzettel csinálok. Közben lassan mélyeket lélegzem, és átérzem a tökéletes nyugalmat ami végigáramlik a testemen. Fontos, hogy egyedül legyél, hogy ne tudjanak megzavarni. Tudom nehéz ilyen helyzetben ezeket csinálni, de nekem BEVÁLT!
A másik, hogy megfigyeltem, hogy mi változott az életemben, ami miatt enyhébbek a hasfájásaim, meg ami miatt jobban vagyok. Amikor hánytam, úgy görcsöltem, hogy csak a Cataflam segített elmúlasztani, és több mint 3-4 óráig csak feküdtem, mert nem bírtam semmit sem csinálni a rosszulléttől... Akkor nagyon stresszes életet éltem. Szóval egy igazán zavaró tényező (ember) volt jelen az életemben, aki már nincs... A normális táplálkozás is fontos. Egyél sok vitamint, gyümölcsöt, húst, igyál sok vizet! Én pl. utálom a gyümölcsöket, de még én is leerőszakolok a torkomon néhány banánt, vagy ami van itthon...
Remélem tudtam segíteni, majd írj hogy bevált-e.
Köszi, ezt a nurofent kipróbálom, bár szerintem feleslegesen.
Próbáltam már, hogy ilyenkor sétálok itt a környéken, vagy bebuszozok a városba és ott teszek egy kört. Hát a busz úgy felrázott, hogy imádkoztam, hogy ne rondítsam össze :(
Most fog megint megjönni, már érzem, hogy kezd rossz lenni a hasam. Most nagyon erősen koncentrálni fogok és azt fogom tenni, amit írtál. Remélem bejön :) Hiszen fejben dől el minden elvileg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!