Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Fogalmam sincs

Mit csináljak? Fogalmam sincs

Figyelt kérdés

Talán 1ève jelentkezett a tünet először mikor antibiotikumos gyógyszeres kezelèsem volt.

A hüvelyem rettentően ègett fájt viszketett ès fehèr túrós folyásom is volt.

Anyumnak szoltam vett egy canesten combit.

Hát elmúlt,de kb 2hónap múlva megint előjött,barátom volt olyan rendes ès hozott nekem egy újabb canestent.

Azóta folyamatosan fehèr túrós folyásom van,gyakran jön rám a türhetetlen viszketès ès rengetegszer èrzem úgy mintha fellennèk fázva.

Ráadásul együttlètkor mostanában mindig eltörim a mècses.. Rettentően fáj ès èg több mint fèlóráig...

Eddig a gumira fogtam hátha arra vagyok allergiás,mondtam a barátomnak próbáljuk a-nèlkül,ő nem akarta,de èn akkor is erőszakoskodtam.

Nagy nehezen belement. Ő időben kivette de èn visszatettem vagy csak mellè èn nemtudom,de mostmár a terhessègen is fáj a fejem,most nagyon nem jönne jól.

Ès mèg a menzeszem is vacakol nem rendszeres.. Van hogy kimarad...

De ezek a tünetek nèha már kibirhatatlanok. Milyen gyógyszert vegyek?

Orvosnál mèg nem voltam,de nem is mennèk..ès szerintetek ha nem tettem vissza csak mellè ment lehetek terhes?

2015. dec. 25. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Nyers leszek: azonnal menj el nőgyógyászhoz. Akármilyen nyavajád van már a barátod is elkapta. Majd szépen visszafertőzgetitek egymást és éltek boldogan a fájdalmas vackaitokkal.
2015. dec. 25. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mèg 18èves.. Szülő nèlkül is mehetek?
2015. dec. 25. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy elmehetsz szülő nélkül is, sőt el is kell menned! Ennek fele sem tréfa. Jó kis fertőzést szedtél össze.
2015. dec. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!