30 éves nő vagyok. Hirsutismuban szenvedek. Nem esek teherbe. Már annyi minden féle gyógyszert szerdtem, annyi minden féle dolgot kipróbáltam és semmi, nem esek teherbe, ha valaki tud segítsen! Van-e valami esélyem még ezek után?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 12:40
1/5 anonim válasza:
szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szőrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!
2/5 anonim válasza:
A hirsutismus önmagában nem akadályozza meg a teherbeesést, az csak egy tünet. Gondolom, kivizsgáltattad magad, volt hormonvizsgálat is. Ha a testosteron szinted magas, először azt kell rendbe tenni (az okozza a szőrösödést).
3/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT. IGEN VOLT PCOS-M DE A NORCOLUTNAPK KÖSZÖNHETŐEN MÁR 1 HÓNAPJA NINCS. ÍRTAD,HOGY A GYNES SEGÍTETT NEKED IS. EHHEZ HOGY LEHET HOZZÁJUTNI, MERT A DOKINAK MÉGSEM MONDHATOM HOGY MÁRPEDIGLEN ÍRJA FEL MERT HALLOTTAM HOGY EZ JÓ. KÖSZÖNÖM
2010. márc. 26. 08:05
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én is szedtem a Gynex-et.Bio boltba vettem.
Nekem nem segített.
Aztán hallottam hogy sós fürdő kedvez...
Kipróbáltam,max 3 alkalommal...és most boldog kismama vagyok.
Persze nem tudom 100%-osan nem tudom hogy attól-e,de azt tudom,hogy abban az intervallumban mikor fogant a pici,épp volt benne sós ülöfürdő.
Egy próbát megér!
Egy kád vízbe tegyél fél kg vagy 1 kg konyha sót...és rendesen fürödj benne,észre sem veszed h sós a víz.
5/5 anonim válasza:
szia! a gynex-et bioboltban vagy a neten is meg lehet kapni. ez utóbi jobban megéri, mert elég drága (szerintem) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!