Szerintetek tényleg kórosan sovány vagyok?
Figyelt kérdés
13 éves 158cm,40kg vagyok egyesek szerint nem normalis meg hogy bele fogok halni meg minden ilyen és mindig megkapom hogy ronda vagyok ez miatt. Holott úszok,futok,focizok néha kézisekhez is beállok játszani. A tanárom szerint különlegesen jól tudok focizni.Az étvágyam is rendben van,annyit eszek meg mint általában a korombeliek. A Szüleim szerint is vékony vagyok de azt mondjak h okos vagyok,szép arcom van és később ugyanolyan szép leszek mint anyukám(ő is vékony 55 kg 160 cm).Szóval úgy érzem hogy teljesen egészséges vagyok, Szerintetek?2015. dec. 24. 08:09
1/2 anonim válasza:
A lényeg, hogy tényleg rendesen egyél. :) Esetleg orvossal lehet beszélni, hogy biztosan nem vagy e vashiányos vagy nem egészségügyi okokból vagy ilyen vékony, mert lehet hogy tényleg genetika és teljesen rendben vagy, talán ahogy serdülsz még följön majd néhány kiló, de legalább a szüleid is megnyugodnának. :)
2/2 anonim válasza:
13 évesen még bőven fogsz alakulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!