Milyen haj, köröm, stb erősítő vitamint, tablettát tudtok ajánlani, ami használ is?
Figyelt kérdés
Hullik a hajam, időnként találok 1-2 ősz hajszálat is, pedig csak 23 vagyok. A körmömet sem tudom 1-2 mmnél jobban megnöveszteni, mert egyből letörik, szinte papírvékony. Beteg viszont nagyon ritkán vagyok, évente egyszer ha benáthásodom kicsit, és ennyi, de ez se mindig, ugyanakkor genitális herpeszem volt már, ami viszont legyengült immunrendszerre utal. Próbáltam már pl. a revalidot, de sokat nem segített. Legutóbb a sörélesztőt ajánlották haj-és körömerősítőnek, valaki próbálta már? Vagy valami immunerősítő ami beválhat?2015. dec. 23. 13:20
1/2 anonim válasza:
E-vitamint mondják szépségvitaminnak, bőr, haj, körömre jó, nem dárga, egy próbát megér.
2/2 anonim válasza:
Biovanne vitamint szedek most, régebben is szedtem, akkor is sokat segített.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!