Nemi herpeszre mit irt/mondott a nodokitok?
Lehet azertmert - lehet!
a herpes virus mindenkiben benne el
hogy kijon e a herpesz kiutes vagy sem, az attol fugg mennyire vagy hajlamos ra/mennyire van az immunrendszered legyengulve
gyulladt fog eleve legyengit, meg meg kitudja milyen stressz eri a tested, persze hogy a herpes felutheti a fejet
tisztalkodj alaposan es hasznalj kismeretu turulkozot a nemiszervednel, amit utana forron moss ki
pisiles utan is nyugodtan oblitsd le langyos szappanos vizzel, hogy minel tisztabban tartsd
szedj nagy mennyisegu C vitamint, igyal/egyel fokhagymat/hagymat
pihenj es minel elobb menj dokihoz
termeszetesen sex egy darabig nincs ;(
(en legutobb joddal ecseteltem a holyagokat... azt hittem elajulok ugy csipte, de rekord ido, 2-3 nap alatt lement a holyag es a 4. napra szepen besebesedett es utana egyaltalan nem fajt, holott korabban tobb mint 1 hetig szenvedtem vele... ha bator vagy es magas a fajdalomkuszobod, akkor esetleg kiserletezhetsz vele... de vigyazz, a jod mindent megfog, butort, turcsit, szonyeget, mindent.)
Az a baj hogy tegnap reggel jott ki, nem neztem a nohyogyaszati nyitvatartast merr ugy emlekeztem hogy szerdan van es hetfo,kedd,pentek :(:( de igazabol szerencsesnek nem mondanam magam ezutan hogy 2hetig a bolcsfoggal szenvedtem(azt hittem nem csinalnanak vele ugyse semmit) aztan jott ez a holyagocskak.. Este beleneztem a tukorbe azt hittem hattal beleeajulok a kadba mer tuszos volt az egesz torkom es a bolcsessegfogamnal levo iny ami huzodott volna le... Hatizmom mar fajt tegnap,azelotti nap csak fazott, majd megakartam fagyni ket napig.
most nagyon felek hogy mi lesz mert fel 8ra megyek a fogorvoshoz akinek megemlitem, aztan vagy vagy.. Felek hogy nem csinal semmit es a unnepek alatt azzal fogok megint szenvedni es mar teljesen megorulok :'(
Fel 3ra nyitasra meg a hazidokihoz hogy irjon vel antibiotikumot.. O neki is megemlitek mindent hatha.. Habar az aszissztens noje szulesz nogyogyaaznak tanult o talan segithet nekem :S jo lesz az idei karacsony :(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!