Miért akkora nagy szám, ha valaki tampont vesz? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem két csomag tampont, meg még sok mást, amit kellett. Mögöttem egy fiú meg egy lány ott röhögtek, h nézd már a tamponos dobozokat! Mindenki odanézett. Elég idősek voltak, hogy ilyeneken nem kellene röhögni. Szerintem nem ciki ilyet venni egy drogériában.2015. dec. 18. 20:37
1/8 anonim válasza:
erre a helyes válasz: "látom apátoknak meg ciki volt kotont venni"
2/8 anonim válasza:
Elsőnek van igaza.
Alpári dolog ilyenen nevetni, ez tök természetes. Gumit venni se gáz.
3/8 anonim válasza:
hát ezt én se értem :D most ha egyszer kell... ha kell akkor meg kell venni. meg nem értem mi olyan vicces ebben. mindenki tudja hogy a lányoknak ez kell.
4/8 anonim válasza:
Szerintem elég éretlen gondolkodásúak lehettek, teljesen természetes dolog tampont venni, ne foglalkozz hülyékkel.
5/8 anonim válasza:
Éretlenek. A csaj hány éves volt, 10? Tuti nem menstruált még.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem 18 biztos volt, a barátja meg még idősebb.
2015. dec. 20. 19:03
7/8 anonim válasza:
Tele van a világ hülyékkel, ne aggaszd magad emiatt.
8/8 anonim válasza:
Elso valaszt nagyon adom😃😃 amugy egyeltalan semmi ciki nincs ebben. Akarmelyik boltba veszed. En is utalom az ilyen erettelen retkeket. Maskor nyugodtan szolj vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!