11/13 anonim válasza:
A nővéremmel, anyukámmal és két legjobb barátnőmmel, a párommal igen, a bátyámmal nem, mert nem olyan a kapcsolatunk. Nagy a korkülönbség is a fiútesómmal, ritkán találkozunk, valamint volt egy családi vita sajnos (a barátnőjét választotta a család helyett, aki kisemmizte, mindennek elhordott minket...) , ami miatt már nem olyan a kapcsolatunk.
12/13 anonim válasza:
Én férfi vagyok és mindkét nővérem szokott a női dolgairól beszélni. De a párom is el szokta mondani a nyűgjeit, sőt a nődokihoz be is szoktam kísérni, ha olyan a hangulata.
13/13 anonim válasza:
Igen. :) Mindent megbeszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!