Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, hogy ilyen sokat késik a...

Baj, hogy ilyen sokat késik a menzeszem? Több lennt.

Figyelt kérdés
Nem voltam fiuval,nem kell félreérteni. 15 éves vagyok,3 éve menstruálok kb. Régebben is voltam menzesz ügyben nôi orvosnál,mert 2 honapot késett,de csak annyit mondott,hogy ha nem jönne meg menjek vissza. Három napig szok meglenni.Most ismét késik. Már 3 honapja nem volt meg. Ez baj?:S Visszamenjek a nôi orvoshoz? (értelmes válaszokat,ha lehet)
2010. márc. 23. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen,mindenképp menj vissza a nőgyógyászodhoz.

Sok oka lehet a rendszertelen menstruációnak...

2010. márc. 23. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

15 evesen meg nem jelent feltetlenul problemat ha kimaradozik. Nekem volt hogy 5-6 honapra is kiamradt, de 1-2re szinte mindig. Eveken at.17-18 eves koromig minden alkalommal azt mondtak hogy nem latnak semmit sem kulso, sem vaginalis ekon, minden rendben van, majd beall.

Lehet neked is igy lesz.

Nekem sajnos 18-19 evesen vegul kiderult hogy policisztas ovarium szindromam van es emellett a pajzsmirigy illetve a petefeszkek nem termelnek elegendo hormont, szoval nekem most is heteket kesik es gyogyszer nelkul (NEM fogamzasgatlo) nincs is remeny hogy valaha is normalis lesz. De ettol meg lehet gyerekem, max picit nehezebben.

Kerj egy hormonvizsgalatot (osztrogen, progeszteron, FSH, LH, esetleg TSH-t is) illetve ha csak hasi ekot csinalt eddig kerhetsz vaginalisat is (bar nem tudom hogy szuzeknel csinalnak-e)

Semmikepp NE szedj fogamzasgatlot amig nem lesz rendszeres a mensid vagy nem tisztazodik mi bajod. A rendszeressegen csak latszolagosan javit, ahogy abbahagyod, a ciklusod is visszamegy a regi kerekvagasba vagy akar tovabb rendszertelenedik. Es komoly problemakat is okozhat, nekem pl csomo lett a mellembe. :(

2010. márc. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!