Mi okozza ezeket a kis repedéseket?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete észrevettem, hogy a hüvelyem körüli terület (comb felé haladva) piros, és teljesen ki van száradva, hámlik, az elején 1-2 napig fájt, ha valamivel megdörzsöltem, azóta semmi. Pár napra elkezdett visszahúzódni, majd újra erősödött, most nem látszik szinte semennyire, viszont ma este észrevettem, hogy apró kis repedések jelentek meg közvetlenül a gátamon (e körül is száraz volt). Okozhatta esetleg valamilyen irritáció a szárazságot, és ez okozná a repedéseket? 4 db nagyon apró van, de csípnek.Esetleg valami más? Köszönöm!2015. dec. 15. 21:24
1/3 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt már, menstruáció után. Igen, valószínűleg nagyon száraz ott a bőröd, próbálj meg intim mosakodót használni, és nem lesz több ilyen gondod!:)
2/3 anonim válasza:
Gomba is szokott hasonló tüneteket okozni.
3/3 anonim válasza:
Egyébként pár nap alatt elmúlik, és nem fog már fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!