Gyakori, midennapos álmosságérzet és libidócsökkenés lehet tünete a pajzsmirigy alulműködésre, attól h nem fogytam?
Hullik is valamennyire a hajam,igaz még szopizik párszor a 20 hónapos kisfiam...
Háziorvos adhat beutalót endokrinológiára,h teljes TSH értéket megnézzék?
Szerintem lehet, egyebkent alulmukodessel ha jol tudom hizni szoktak mert lassul az anyagcsere, tulmukodessel pedig gyorsul ez pedig okozhat fogyast.
Haziorvosi laborbeutaloval is meg tudjak nezni rendesen, csak az orvos a hatarertekeket nezi, mikozben hataron beluli is okozhat panaszokat mar. De biztos hogy tud adni beutalot endokrinologiara. Ha pedig maganuton mennel, akkor elvileg nem kell beutalo se.
De szerintem akkor erdemes, ha mar nem szoptatsz. Addig a szoptatasra is ra lehet fogni ezeket a panaszokat. 20 honapos mellett en nem csodalom, hogy allandoan faradt vagy. A szoptatas pedig egy kaoszt csinal a hormonokban. En is szultem, nem cikkek alapjan irom.
Egyebkent vashiany is lehet a hajhullas es allando faradtsag hattereben. Lidibocsokkenes is szerintem, nem vagy sapadt? Mindketto okozhat szapora szivverest is, ha ilyet tapasztalnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!