Intim gyantázás után menstruáció?
Figyelt kérdés
Ha voltam reggel intim gyantáztatni, aztán megjött az nagy bajt jelent? Úgy értem belemegy a nyitott pórusokba a vér stb? Ilyenkor hogyan ápoljam magam?2015. dec. 8. 13:42
1/6 anonim válasza:
Te a bőrödön menstruálsz vagy mi a fene?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem okoska, de ha le vagy gyantáztatva akkor nyitva maradnak 24 óráig a bőrpólusok értelem szerűen, és ha nem tampont használsz akkor képzeld, odaérhet a bőrödhöz a vérzésed. :)
2015. dec. 8. 14:20
3/6 anonim válasza:
Akkor segítsen neked az, akinek 7 anyja van, okoska.
4/6 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de éppen te voltál az, aki gúnyolódva válaszolt az én egyszerű kérdésemre.
2015. dec. 8. 14:23
5/6 anonim válasza:
De miért szexuális témakör amúgy?
6/6 anonim válasza:
Nem jelent az ég adta világon semmit. Kozmetikusom még menstruáció alatt is simán legyantázza az embert (nyilván tamponnal), bár erre én csak egyszer vállalkoztam, akkor is mert nagyon muszáj volt és kellőképpen furi ahhoz, hogy így többet ne. Tisztálkodj rendesen és nem lesz semmilyen fertőzésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!