Ti hogy bírjátok ki ilyenkor?
# 1: Nekem is van olyan, hogy reggel még a világomról sem tudok, pár órával később meg már ugrálok, mert teljesen jól vagyok. Nekem azt hiszem pont matek írásbeli után "jelentkezett", aztán a törin volt a második napom. Fájt rendesen, nem volt kellemes, de még így is jobb volt, minthogy ha első nap, mert akkor aztán tényleg off! :D
Cickafarkfű teát szoktam még ilyenkor inni, jobb utána tényleg, bár gyógyszert is szoktam bevenni mellé. (próbáld ki, neked hátha jobban használ)
Hát igen az emberek többsége dolgozik rendesen ezeken a napokon is, de közbe meg itt is elég sokszor olvasok hasonló kérdéseket.
Mindenesetre köszönöm a válaszodat(bár kicsit megkésve írok), ment a zöld! :)
# 2: De szerencsés vagy, hogy mindig vasárnap jön. Sportolás az nekem nem nagyon használt, bár sokaknak igen. Viszont a magne b6-ot ki fogom próbálni, mert én eddig vasat és cinket szedtem. (cinket csak előtte pár nappal)
Köszönöm, neked is ment a zöld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!